10 Kasım Sal | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

PANDEMİ NEDENİYLE KONGRE ERTELENMİŞTİR. 25.Ulusal Biyoloji Kongresi

25. Ulusal Biyoloji Kongresi UYGUN KOŞULLAR SAĞLANDIĞINDA İLAN EDİLECEKTİR.
Kayıt Kapalı

Saat ve Yer

10 Kas 2020 08:40 – 13 Kas 2020 15:40
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi , 2000 Evler, 50300 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

Bu Etkinlik Hakkında

Değerli Hocalarım ve Sevgili Katılımcılar,

Biyoloji Camiasının bir araya gelerek, akademik paylaşımın yanı sıra fikir alışverişlerinin yapılmasına, işbirliklerinin kurulması/geliştirilmesine, farklı ekollerin ve nesillerin bir araya gelmesine vesile olan Ulusal Biyoloji Kongrelerinin hepimizin meslek hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz gibi 24. Ulusal Biyoloji Kongresi Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde 2018 yılında gerçekleştirilmiştir. 25. Ulusal Biyoloji Kongresi 10-13 Kasım 2020 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir’de yapılması planlanmaktadır.

Dünya var olduğundan bu yana günümüzde olduğu kadar, insanoğlunun yaratmış olduğu yıkıcı sorunlarla karşı karşıya kalmamıştır. Bu sorunlara bir çözüm arayan batılı toplumlar çıkışın anahtarının biyolojide ve biyologlarda olduğunu fark etmişlerdir. Ülkemizde bu durumun değiştirilmesi için gerekli adımları atmanın zamanının geldiğini düşünmekteyiz.

Çok büyük bir katılım sağlayarak dipten gelen bir dalga ile Biyologların meslek yasasının TBMM gündemine getirilmesi ve kabul edilmesini sağlayarak bu değişimi başlatabiliriz düşüncesindeyim.

Kongre boyunca bilimsel çalışmaların sunumunun yanı sıra paneller, kurslar, teknik geziler ve sosyal programlar ile kongrenin verimli geçmesi için zenginleşmesini sağlayacağız. Sizlerin katılım ve katkılarının bize güç vereceğine inanıyoruz. Tüm biyoloji camiasını kongreye katılımı için davet etmek isteriz.

Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Dr. Erdoğan ÇİÇEK

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi -  Biyoloji Bölümü

Bio. İhsan Soytemiz

Türkiye Biyologlar Derneği Genel Başkanı

Kayıt Kapalı

Bu Etkinliği Paylaş

WHATSAPP : 05528720848

©2019, TÜRKİYE BİYOLOGLAR DERNEĞİ tarafından Wix.com ile kurulmuştur.